2021-03-29 1036 views
過去幾個月, 幾乎日日都work from home, 開會都用zoom。 完全冇機會返個公司, 呢個禮拜開始公司要我一個禮拜至少返三日。 見返班同事好開心, 可以一齊 happy hour and 食吓晏。最近同事經常去 威靈頓街 尚樓。呢間餐廳我之前都食過, 亦都寫過。佢哋嘅午餐的確係唔錯又抵食, 服務又好。 咁耐冇去, 今次發現佢哋又有新搞作!小菜午餐小菜午餐佢哋基本上成日都唔同!今日嘅小菜係咖哩雞。一份小菜午餐基本上包 :一個主食, 一份菜, 白飯, 嘢飲!佢哋嘅主食咖哩雞, 香滑 惹味, 少少辣, 食得出黃薑粉嘅香味! 值得一 赞就係 雞肉嫩滑, 完全唔鞋口! 一食就覺得新鮮煮出嚟,唔係煮埋一大煲慢慢分。佢嘅菜 放得好有心思, 杞子好香甜!呢間餐廳, 中午嘅時間 好多人幫襯, 個個同事都嗌正,果然係實至名歸。
最近同事經常去 威靈頓街 尚樓。
呢間餐廳我之前都食過, 亦都寫過

佢哋嘅午餐的確係唔錯又抵食, 服務又好。
咁耐冇去, 今次發現佢哋又有新搞作!
小菜午餐
小菜午餐佢哋基本上成日都唔同!
今日嘅小菜係咖哩雞。
一份小菜午餐基本上包 :
一個主食, 一份菜, 白飯, 嘢飲!
佢嘅菜 放得好有心思, 杞子好香甜!

小菜午餐之(咖哩雞)
小菜午餐之(咖哩雞)