2023-05-23 43 views
同朋友去中環行街行到攰係自動電梯附近想搵間cafe坐下休息下見到有間新開既 INTIME裝修都幾得意 係綠色間條做主題,幾吸引,就入去試下啦店員推薦 香煎西班牙黑毛豬配焦糖蘋果香草燒汁薯蓉及沙律仲有鮮味蟹肉雙色芝土焗大啡菇配沙津我地再叫多個白酒忌廉汁煮藍青口嘢食方面好有驚喜,黑毛豬一切已經feel到好淋好滑 咬落好重豬味但唔蘇配埋焦糖蘋果汁既香甜好好味朋友大讚個薯蓉都好滑好好味蟹肉大啡菇都啖啖蟹肉 啡菇爆汁 好好味藍青口都好食 忌廉汁超香 配埋包食啱啱好黎cafe點小得叫嘢飲朋友叫左 椰椰芒芒避風港巨峰蜜桃四季春最開心係我叫左 matcha latte 可以走糖🥰我杯抹茶都幾香無苦味朋友大讚椰椰芒芒好香椰味再配上甜甜既芒果 真材實料好好飲巨峰蜜桃茶香比較特比片出 唔會太甜最後仲有朱古力心太軟配雪糕做甜品賣相好靚 朱古力好濃 大滿足地址:中環閣麟街34號美輪樓地下C號舖營業時間:星期一至日08:00 - 17:30新張期間,凡於午飯時段惠顧任何 lunch set,立即送你movenpick 香草雪糕球一個。優惠時間由即日起至6月14日
同朋友去中環行街行到攰
係自動電梯附近想搵間cafe坐下休息下
見到有間新開既 INTIME
裝修都幾得意 係綠色間條做主題,幾吸引,就入去試下啦

店員推薦 香煎西班牙黑毛豬配焦糖蘋果香草燒汁薯蓉及沙律
仲有鮮味蟹肉雙色芝土焗大啡菇配沙津