2021-02-21 78 views
中環市中心之中,一家小巧可愛的法國風情西餐廳,假日在城市中都可以有渡假的感覺。好吸引的餐牌周末仲有BRUNCH,真係O岩曬我呢D遲起身既人,不過今次試下佢既本月推介CREPE先~好香又濃而且滿滿的栗子蓉,真係好正呢~上面一大球好勁既CREAM好香,而且實物都好靚,同圖片係一樣的呢~甜味的CREPE真係一個令人非常幸福的甜點,餅底好味而且質地軟硬剛好~好好味。咸味的CREPE我們選了雞肉、芝士配搭的脆餅,咸味又係另一種風味,有令人想繼續食的感覺。芝士軟物又白滑,令整個CREPE的味道大大提升。ROSE HOT CHOCOLATE好浪漫的一杯熱飲,情人節之選。淡淡的玫瑰香令朱古力的甜美更突出,而且粉紅色的熱飲,影相打卡一流~YUEN YEUNG FRAPPUCINO西式的鴛鴦沙法,賣相好吸引,上面的CREAM好正。

好吸引的餐牌

ROSE HOT CHOCOLATE

YUEN YEUNG FRAPPUCINO
西式的鴛鴦沙法,賣相好吸引,上面的CREAM好正。
Chicken Cordon Bleu
栗子蓉忌廉蛋白脆餅