2023-06-07
1957 views
。O小姐。2023生日。日常。多謝好朋友請食飯😄今次我哋去咗IFC嘅Glasshouse! 第一次上黎唔識行,兜咗好大個圈先上到嚟🙈環境唔錯喎,玻璃外牆,環境清幽,仲要有對面海嘅景😊先嚟一杯Sweet Mango Cream Foam 雲霧芒果[芒果茶、芒果、仲有一堆cream],茶味係有嘅,不過,如果再芒果茶味再濃啲就更好!叫咗個Chicken Nuggets and wings 炸雞粒併單骨雞翼,味道唔錯,啱啱就起,熱辣辣,配埋佢嗰個肥肥醬汁加,好食同好肥😏鮮蝦芒果米紙卷 - 皮薄,芒果都甜嘅、隻蝦都幾大隻!唔錯呀Wagyu Beef Burger 和牛牛肉漢堡 - 牛肉係夠汁嘅,正常發揮。甜品叫咗個Banana Crème Bruee 香蕉焦糖燉蛋,隻蛋好滑🫶🏻香蕉鋪晒喺個面度🤣環境同食物質素都唔錯,可以再encore,上嚟同朋友飲嘢傾偈😎
多謝好朋友請食飯😄
環境唔錯喎,玻璃外牆,環境清幽,仲要有對面海嘅景😊
鮮蝦芒果米紙卷 - 皮薄,芒果都甜嘅、隻蝦都幾大隻!唔錯呀