人氣菲律賓薯條專門店Potato Corner 原來繼尖沙咀同旺角店最近喺中環街市開咗分店,等候外賣環境比街舖更舒適而且有冷氣,即叫即炸嘅薯條新鮮出爐後再加入味粉即席shake sake零舍香噴噴. 而且份量仲好巨型添. 先揀好要咩類型嘅薯條🍟,除咗傳統薯條,仲有薯粒、笑臉薯餅仲有薯圈或者番薯條. 個人大愛smiley貪佢較多薯肉. 之後就可以揀四個唔同嘅size,愈大size就可以揀越多口味. 🤩今次我哋分別揀咗芝士味、粟米味同埋BBQ味,款款各有特色全部都好惹味. 如果唔夠喉仲有芝士條同埋炸雞. 😋 學生哥或者工人姐姐仲有優惠價添. 食完仲可以行吓活化咗之後嘅中環街市夠晒文青. 行一陣又夠鐘食飯.