2022-11-11
最近約返好耐無見既姊妹們岀嚟食飯,個個姊妹都食慣好野,有個好姊妹推介大家放工後近近地去中環間「妖怪」度食個頂級日本菜🇯🇵炸白海老⚪️🍤—白海老第一次見,白雪雪好靚😻 炸到好香噴噴,咬落去好脆口肉質彈牙👍🏻炙燒明太子🫅—微辣又帶有粒粒香口惹味既明太子,一邊食一邊飲sake🍶係最佳既享受😽雞頸肉🐓—肉質好鮮嫩滑溜,可以媲美豬頸肉既滑🙌🏻仲要香噴噴又軟淋淋,好食到要encore幾次😻是日燒魚 :喉黑 🎣—呢條魚真係是日最好賣,基本上見到每枱食客都有,皮好香脆,魚肉又鮮嫩可口,唔可以錯過!😼雞白湯茶漬飯🍵🍚—茶漬飯食落感覺好温和,白飯既甜度俾茶中和返👏🏻仲有啲雞蛋同香蔥,個飯超香口又唔膩😸好享受寧靜既環境同好姊妹👭🏻分享近況,一邊食住頂級食材,一邊傾計真係頂級既聚會🌷,已經約定姊妹們下次生日係度開party 💐
係最佳既享受😽 雞頸肉🐓—肉質好鮮嫩滑溜,可以媲美豬頸肉既滑🙌🏻仲要香噴噴又軟淋淋,好食到要encore幾次😻