2024-03-30
聽朋友講中環中心有間共享餐廳啲嘢飲同麵包幾抵食。今日過嚟中環買野,順便黎睇睇。睇住個餐牌,真係價錢同賣相都幾吸引🤩。除左有bagel 、鬆餅、吐司、牛角酥之外,仲有啱晒上班族食嘅健康餐。每份健康餐都附有食品標籤,顯示左營養價值同卡路里,關注健康人士必食呀!我最鐘意三色素小炒同紅燒豆腐。蔓越莓貝果 🥯$15Bagel口感煙韌,入面個餡有滿滿嘅蔓越莓🩷。雙重朱古力牛角包🥐 $22牛角包賣相好正,隔住紙袋都感受到熱辣辣,外層酥香鬆脆,牛油味濃,個餡係滿滿的朱古力醬,超邪惡但又忍不住食完一口又一口😍。水蜜桃檸檬茶🍑 $20 檸檬茶勁fresh又解膩,有淡淡的水蜜桃清香,檸檬同茶味都好濃。大推🤩🤩🤩🤩🤩!經典鴛鴦拿鐵☕️ $18真係勁香咖啡味,$18大大杯真係抵飲。另外,嘆緊野食期間發現餐廳入面好多locker,問左店員先知道係用 WeBite app 可以提前預訂食物,再系locker自取。又幾方便。
蔓越莓貝果 🥯$15
Bagel口感煙韌,入面個餡有滿滿嘅蔓越莓🩷。
雙重朱古力牛角包🥐 $22
水蜜桃檸檬茶🍑 $20
經典鴛鴦拿鐵☕️ $18
真係勁香咖啡味,$18大大杯真係抵飲。