2021-04-20 16 views
好耐冇黎中環啦,剛好人在中環,見到呢間感覺好chill,可以慢慢食野慢慢飲杯嘢😍一入到去環境都好warm,好舒服,見到d裝修都有心機,幾文青feel✨食物方面質素都好高呢😍✨帶子香🧄橄欖油意粉 $168個意粉好正,硬度剛剛好,好煙韌,帶子都算多同埋大粒,煎到好香口🥰正呀!下次都會叫意粉食😍✨烤原隻法國春雞 🐥 $278釀雜菇春雞好有特色,肉質都嫩,滲入蘑菇嘅香味,帶有點點黑松露味道✨半熟吞拿魚春捲配他他醬 $68第一次食吞拿魚春捲,好出色,食落去冇魚嘅腥味,質地好似食緊豬肉咁,加埋脆卜卜嘅春捲皮,正呀!✨My cup of tea $168其實佢唔係一杯茶,佢係cocktail,好特別,飲完加熱左嘅就再飲凍就cocktail,好飲✨✨Aromatic Poison $138好容易入口嘅cocktail,酒精味唔會太濃烈,都幾適合女仔飲✨

食物方面質素都好高呢😍

✨帶子香🧄橄欖油意粉 $168