2022-11-10 407 views
我就最鍾意食泰國菜㗎喇😋😋同親朋友去食都唔小心揀咗食泰國嘢😏今次朋友帶我去中環食泰國嘢。。佢唔算好正宗嘅泰菜ᖴᑌSIOᑎ左少少西式啦。。但野食嘅口味都好好味。。我超鍾意食生菜包😋😋而佢嘅生菜包都好好味👍🏼👍🏼佢呢間仲有好色串燒可以燒下。。仲要有燒菠蘿。。真係超正‼️食埋個芒果糯米飯再飲埋佢杯泰式奶茶😋最黎個STᗩᖴᖴ仲請左我地飲杯飯後酒😊呢餐超級滿足☺️☺️..🍆EGGᑭᒪᗩᑎT🍢ᗰOO ᑭIᑎG ᑭOᑕK🍍ᑭIᑎEᗩᑭᑭᒪE🦀ᑕᖇᗩᗷ SᑭᖇIᑎG ᖇOᒪᒪ🥬TᕼᗩI ᒪᗩᖇᗷ ᒪETTᑌᑕE ᗯᖇᗩᑭ🍝TᕼᗩI ᗷᗩSIᒪ ᑕᕼIᑕKEᑎ SᑭᗩGᕼETTI🥩TᕼE ᑕᖇYIᑎG TIGEᖇ STEᗩK🥭ᗰOᑎGO STIᑕKY ᖇIᑕE🧋ᕼOT TᕼᗩI ᗰIᒪK TEᗩ🥤TᕼᗩI IᑕEᗪ ᒪEᗰOᑎ TEᗩ..📍 H.O.P House on Peel (中環)中環卑利街63-63A號地下A號舖..@houseonpeel ..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#c
我就最鍾意食泰國菜㗎喇😋😋
同親朋友去食都唔小心揀咗食泰國嘢😏
今次朋友帶我去中環食泰國嘢。。
佢唔算好正宗嘅泰菜ᖴᑌSIOᑎ左少少西式啦。。
但野食嘅口味都好好味。。
我超鍾意食生菜包😋😋而佢嘅生菜包都好好味👍🏼👍🏼
佢呢間仲有好色串燒可以燒下。。
仲要有燒菠蘿。。真係超正‼️
食埋個芒果糯米飯再飲埋佢杯泰式奶茶😋
🍍ᑭIᑎEᗩᑭᑭᒪE
🦀ᑕᖇᗩᗷ SᑭᖇIᑎG ᖇOᒪᒪ
🥬TᕼᗩI ᒪᗩᖇᗷ ᒪETTᑌᑕE ᗯᖇᗩᑭ
🥤TᕼᗩI IᑕEᗪ ᒪEᗰOᑎ TEᗩ
📍 H.O.P House on Peel (中環)
中環卑利街63-63A號地下A號舖
@houseonpeel
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#hop#houseonpeel#thaifood#central#centralfood#centralcafe#centralthai#中環cafe#中環美食
🍆EGGᑭᒪᗩᑎT 🍢ᗰOO ᑭIᑎG ᑭOᑕK 🦀ᑕᖇᗩᗷ SᑭᖇIᑎG ᖇOᒪᒪ 🥤TᕼᗩI IᑕEᗪ ᒪEᗰOᑎ TEᗩ
🍍ᑭIᑎEᗩᑭᑭᒪE 🥤TᕼᗩI IᑕEᗪ ᒪEᗰOᑎ TEᗩ
🍍ᑭIᑎEᗩᑭᑭᒪE 🥬TᕼᗩI ᒪᗩᖇᗷ ᒪETTᑌᑕE ᗯᖇᗩᑭ