2023-09-30 224 views
同屋企人過中秋 緊係要食大餐啦 由於人數太多啦買餸又唔知要預幾多 買幾多?同埋唔想洗野啊😎就醒起叫到會一定係最好既選擇✨@feverfoodhk 提供唔同既套餐 視乎人數需要自己簡番唔同既套餐 我簡左套餐A 可以簡8款食物❣️ 送到既時候仲要係熱辣辣架 馬上開餐😎☝🏻北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花炒烏冬又香又惹味 帆立貝好鮮甜 烏冬亦都好入味🤤 ✌🏻珍寶特長芝士流心蟹棒拼韓國白菜豚肉餃子蟹棒仲有芝士係入面大家都大讚話好味😚👌🏻 6小時慢煮紅酒燴美國牛肋條經慢煮過後牛肋條肉質軟腍 肥瘦適中 勁想配個白飯 一定添幾碗飯🤭🖖🏻日式和風金針菇安格斯肥牛卷My favourite 🥰必叫啊 絕對唔會錯 香嫩肥牛加上爽口金菇 一個字 正!🖐🏻 BBQ蜜糖雞翼雞翼係聚會上一定係不可少 🤙🏻招牌炭燒雞肉串個個都中意食一人一串好快就清哂🫳🏻泰式原隻豬手配秘製汁原隻豬手滿滿既骨膠原啊 女士首選✨🫴🏻泰式酸辣無骨鳳爪酸味味 非常開胃🤤好開心屋企人都好滿意依餐到會既食物 我就安心哂☺️推薦大家有聚會都叫@feverfoodhk 好多唔同食物選擇架❣️

☝🏻北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花
炒烏冬又香又惹味 帆立貝好鮮甜 烏冬亦都好入味🤤