2007-06-29
早一排黎過呢度食晏, 之前都未黎過, 都係膽搏膽架咋, 好彩個結果都唔差!大約一點到黎到, 心諗如果好多人又要等話我一定即閃, 點知去到就有位, 於是乎咪坐底叫野食! 兩個人一人叫一個定食, 一個係咖哩豬扒定食, 一個係鰻魚定食!個定食份量都好夠下, 有個麵士湯, 有個生菜沙律, 有個有個飯, 同埋有個飯後果, 再加多杯餐飲!麵士湯普普通通, 咸左少少; 生菜沙律就清清地, 生菜幾爽口幾好味; 咖哩豬扒d咖哩就幾香但唔辣, 送飯一流, 而豬扒都幾鬆, 味道唔會太濃, 可以呀; 鰻魚就維持一貫味道, 不過就一d都唔腥, 但係有少少骨啦, 都唔差呀; 白飯都幾大碗下, 份量都真係夠; 反而個飯後果有少少倒胃, 西瓜幾塊不過賣相極差; 睇到都唔想食; 至於兩杯餐飲要左凍檸茶, 凍檸茶就一般啦, 可以接受!總括黎講d野食唔算太差, 又唔算特別好, 不過絕對可以接受! 服務都中規中舉, 埋單大約八十幾, 不過冇加一都算抵食, 有機會都會再黎!