呢間黃店在OpenRice收埋好多likes,今次終於到小編出動🍽。晚市$298,主打燒肉同刺身,刺身唔算好多嘢揀,不過肉就幾多。+$38仲可以任食澳洲M5和牛🥩,+$78仼飲日本啤酒🍻,我見隔離枱三個人飲左成打,醉醺醺好盡興。 小編我最鍾意食玉子燒,牛肉方面正常,唔算好特別,澳洲M5明顯勝一籌🇦🇺,質感靚啲但未至於好出色。蔬菜都多選擇有菠蘿、洋蔥、冬菇等等,刺身每件都係迷你版,煮蜆都係細細粒唔緊要,但無味比較可惜😅。小編仲食咗個烏冬🍜,麵好彈牙但湯底比較鹹。估唔到最後仲可以燒棉花糖,不過甜品嚟講,最好食都係Häagen-Dazs雪糕🍦。 卡位個環境唔錯,佈置幾特別,有唔同嘅主題,可惜店員安排我哋坐門口位置。講到店員,一開頭個阿姐已經冇禮貌,影響咗食嘢心情,佢對客嘅態度真係要再培訓,另一個後生啲就幾隨和。餐廳坐落銅鑼灣一個唔太起眼嘅大廈,食物嚟講唔算話好高質,但不過不失。 📍熊本燒肉 - 銅鑼灣謝斐道477-481號3樓 @yakiniku_kumamoto 📮Follow @fm.feed ➡ to discover more appetizing foods
呢間黃店在OpenRice收埋好多likes,今次終於到小編出動🍽。晚市$298,主打燒肉同刺身刺身唔算好多嘢揀,不過肉就幾多。+$38仲可以任食澳洲M5和牛🥩,+$78仼飲日本啤酒🍻,我見隔離枱三個人飲左成打,醉醺醺好盡興。
📍熊本燒肉 -
2022-05-25