5 day(s) ago 0 views
別忘了台灣火鍋🍲開到嚟太和‼️ 餐廳內擺放住櫻花樹 整個感覺好浪漫🌸 座位舒服 而且地方好寬敞🪻充滿住台灣特色的海報 別忘了台灣的味道😍 火鍋一共有10個湯底可以選擇😋 我哋揀咗一個辣一個唔辣🌶️ 大推酒香麻油雞湯底🥰 雞味濃郁 加入紅棗很養生😆 肉類和台灣小食:可在QR code下單📱Set B可以選澳洲M7牛胸腹•牛板腱•日本鹿兒島豚梅肉•西班牙栗穀飼豬梅片•羊肉卷•澳洲250日穀前卡樂Beef🐮 都很高質💕 牛胸腹和牛板腱色澤鮮紅 油花分布均勻👍🏻 放入麻油雞湯中 肉味更加香濃和嫩滑☺️ 而在自助區可以拎到丸類🍢蔬菜🥬面類🍜魚皮🐟響玲等… 食物種類都好多 食到飽為止🤰🏻台式火鍋當然少不了手調飲品🧋珍珠奶茶/ 四季春茶/ 冬瓜奶茶/ 奶綠/ 水果茶/ 綠茶🥂等多款飲品都係任飲😳 仲有窩夫, 雪花冰, 仙草凍, 愛玉, 豆花🍨 真係太吸引啦 一定要帶埋朋友嚟食😚

肉類和台灣小食: