2021-03-29 67 views
環境好舒適!職員帶左我地坐tatami 🎎好似去左日本咁🎏幾chill下😋食物質素好 價錢合理☺️ 推介玉子燒同埋串燒俾大家食❤️佢地既串燒真係好好味😍店員好抵讚 好好笑容 😊好細心 換碟快 食完就好快收碟 (可能見我成日影相🤪)坐底一陣 職員會拎個手寫黑板既special menu 俾我地揀 係個日新鮮既魚同埋特別既菜式 賣完就會被刷走🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢串燒:邪惡之選😈👅原燒牛舌 $48 食串燒必點 口感軟嫩 好厚身 好有咬口🐷鹽燒黑豚腩 $48 紫蘇黑豚腩 $28 調味料勁惹味 令豬肉味好特出🐣燒雞軟骨 $28🐣雞肉棒 $28七味燒雞腎 $38串燒多數有2串 燒得岩岩好 燒得香之餘入面仲保持到juicy 💦👀咬落去會爆汁 一啲都唔乾身 🤤油脂入口溶化 要趁熱食呀🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣壽司:鰈魚邊壽司 $38油甘魚壽司 $38火炙帆立貝壽司 $38芥辣八爪魚軍艦 $28火炙三文魚腩壽司 $26鰈魚邊壽司其實姐係左口魚裙邊 係小編既最愛🥰火炙後令魚油甘香更加明顯,入口即溶魚生都好新鮮鮮甜厚肉🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳芫荽櫻花蝦玉子燒🥚$78🌿啖啖芫荽放進口無燒得過老嘅感覺🐣 入口嫩滑加埋芫荽更加提升玉子燒既
食物質素好 價錢合理☺️

火炙帆立貝壽司 $38
芥辣八爪魚軍艦 $28
火炙三文魚腩壽司 $26

鰈魚邊壽司其實姐係左口魚裙邊 係小編既最愛🥰
火炙後令魚油甘香更加明顯,入口即溶
魚生都好新鮮鮮甜厚肉

🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳🍳