2020-07-12
#女人 都係貪 #小便宜... #小秘書 見到 🍣 元氣壽司 呢排做緊 #食食賞 又忍唔住走去幫襯😆 撞正 #下午茶時間 兩個人要食夠$150原來唔係咁易👉🏻👈🏻#新幹線 嘅idea本來就係為商家慳錢、慳返啲人手,食物由 #機械火車送到客人面前係幾得意嘅,不過就冇咗傳統嘅風味😏 老土啲講句... 我都係鍾意 #壽司 🍣 一件一件咁擺喺木板上,再由 #服務員 禮貌地遞上😚 講返啲食物,#元氣 嘅 #茶餐 真係幾抵食嘅,幾十蚊就有 #壽司、#魚生刺身、#炸蝦丸、#蒸蛋,仲有 #炸魚皮手卷🤩 雖然樣樣得少少,不過都夠晒飽。每次 #小秘書 必食嘅 #蒸蛋 今次仲係熱辣辣剛剛蒸起,#材料豐富,茶杯 內嘅 #帆立貝 夠哂大隻,食起嚟好有滿足感🥳 只可惜我今次都抽唔到大獎,只係拎到個USB線公仔👉🏻👈🏻 唯有下次再努力啦💪🏻