2018-10-25 2655 views
家族聚餐去食 lunch buffet, 佢地揀左呢間。埋單好似有折,周日食每人三百幾,唔洗我俾所以唔太清楚 exactly 幾銀。食物可以逐一介紹吓,刺身壽司吧枱,common 野,三文魚and 呑拿魚and 八爪魚果D,不用排隊,食左一轉啫,普通啦⋯⋯生果有一串串,仲有朱古力噴泉。熱盤,牛扒同羊架都出色,仲有大大隻蝦仁炒西芹亦係必食。巴馬火腿任食,仲好靚好豪氣,配上餅乾條係一級棒!食左好多,質素唔錯。有蟹腳食,可惜經常都 refill 唔切,demand 比 supply 大。都攞到幾條,一般般啫。即開生蠔 counter , 絕對係全場焦點所在,不過長期都要輪米,5至10 分鐘左右。生蠔有 from france 同 born in USA , 都幾新鮮好味,我食左四轉,回本之作。甜品係另一個亮點,款式多,而且好多都係比較新穎,唔係周圍有架。例如流心榴連 cake , 係新野,不過我冇試。但就食左梳乎梨,同埋榴連酥,兩個都做得不錯。細細件,可以試多幾款,我諗我起碼試左十幾款,唔講得笑。雪糕係哈根大師的雪糕批&雪糕杯,款多味齊全,都幾重本架!超飽,若然下次身痕想再食生蠔同甜品,呢間
家族聚餐去食 lunch buffet, 佢地揀左呢間。

生果有一串串,仲有朱古力噴泉。

熱盤,牛扒同羊架都出色,仲有大大隻蝦仁炒西芹亦係必食。

例如流心榴連 cake , 係新野,不過我冇試。

但就食左梳乎梨,同埋榴連酥,兩個都做得不錯。

細細件,可以試多幾款,我諗我起碼試左十幾款,唔講得笑。

雪糕係哈根大師的雪糕批&雪糕杯,款多味齊全,都幾重本架!

超飽,若然下次身痕想再食生蠔同甜品,呢間會係首選。