話說,因為表哥係美國番左黎,咁就約佢食飯順便拎手信啦, 聽同事講呢間野好好食,而且又近表哥屋企,咁就早一個月已經約左係到啦,但星期日開始病左=.=  最後都係病住都要頂硬上過黎食=0=  但真係完完全全冇失望呀!!  一嚟到就嗌左一壺鐵觀音,有位女員工服務態度超級好! 熱情有禮有笑容,服務然後諗住黎得叉燒大王,咁就緊係要叫叉燒喇!試下有幾巴閉叫大王喇!   所以必點皇牌蜜汁叉燒!!! 再嗌咗份蜜薯牛仔粒  大聖子   雞汁水鬼重。 叉燒例牌   份量都足夠2個人食,蜜汁香濃,口感好豐富  好好味   甜的剛剛好 不會太多 而且有dd燒烤香燶味道,極正呀!!  的確係有大王水準呀!!, 我諗唔洗我推介,黎到都基本必食啦 haha  (但我下次會留番個肚食其他送 haha)蜜汁薯仔牛柳粒      ~本人係經過食過超過20間之下   覺得呢個幾出色 獨特   因為係第2到食,通常都係冇蜜糖的~  呢間調汁剛好  而且即使+左蜜糖汁都好,都仲會食到有d薯仔係脆身  爽口~ 讚!   牛柳粒份量正正常常再黎  雞汁水鬼重  其實我唔識野...唔知咩係水鬼重  ,,見個名幾得意  同埋又想食清清

再嗌咗份蜜薯牛仔粒  大聖子   雞汁水鬼重。

蜜汁薯仔牛柳粒      ~

再黎  雞汁水鬼重
其實我唔識野...唔知咩係水鬼重  ,,見個名幾得意  同埋又想食清清地  所以點左呢個
雞汁又係唔會過份太重味太咸~  豆腐同菜都上到味道  好食  清甜小咸
黎的時候 仲會水滾啵啵啵~~  淨係睇個賣相都贏左我個心啦 *v*  呢個比起蜜薯牛仔粒 我更鐘意呢個呀!

大聖子

最尾上大聖子!!   聖旨到!!!  一眾為食奴才請接旨!!!   哈哈~
呢個餸!! 簡直99.999999999分呀!  唔止5星  10粒星推介!!
超好食 我諗如果1個人黎食  叫1碟 送1個飯  都夠飽了!!
聖子大大隻!  極香配料同粉絲~ 簡直神之配合!! 我同表哥都真係超鐘意呢味送呀!~   覆桌覆桌!! encore encore!!
真心推薦可以試佢地d海鮮lol   已經約左表哥下次再黎食了  哈哈~

而..今餐  仲要好多謝好多謝表哥添   因為又食又拎><哈哈!   Love Life <3
2019-04-08
Waiting Time
13 Minutes (Dine In)
大聖子
  • 大聖子!