2018-03-04 131 views
喺isquare等睇戲期間, search附近有啲咩好食拉麵,見到呢間食評唔錯,而且已經以櫻花蝦主打。 間舖雖然係地舖,isquare行過去七分鐘左右,但因為轉角位,比較難發現。地方唔係好大,約十來個座位。 一坐下,叫了櫻花蝦沾麵 ,老公就叫咗一個 辛辣拉麵, 兩個麵都係走芽菜,感覺拉麵芽菜係有啲唔搭。老公點餐先專登叫多蔥,又真係俾幾多下。 個樣都排得幾靚, 湯底我覺得唔夠辛辣,濃,但 面質係我鍾意食,比較粗,彈牙。沾麵 我個人覺湯唔夠熱,但櫻花蝦真係好足料,而且唔會死鹹。 叉燒薄身,但有4大塊, 作為係尖沙咀,唔使一百蚊嘅拉麵,我覺得價錢相當ok。煎餃子32蚊有五隻 味道同價錢都ok。總括嚟講呢間小店位置方便, 拉麵質素好,價錢平 ,可以再嚟。

辛辣 豚骨拉麵多蔥

櫻花蝦沾麵

餃子

煎餃子32蚊有五隻 味道同價錢都ok。

櫻花蝦沾麵