2016-01-05 305 views
今晚氣溫突然下降,想飲杯熱嘢暖吓個身, 記起TOKYO SECRET, 除了凍飲外, 也有熱飲從MENU發現, 除了咖啡外, 並無其熱飲, 需則熱咖啡也可以, 但晚上飲咖啡, 我驚瞓唔著,於是問了店員, 咖啡以外的選擇, 他介紹我飲可可魔法. 他沒有太多解釋這是甚麼, 算吧!總之, 不是咖啡就可以 等了十多分鐘(點解等咁耐, 人太多了, 連店員都沒時間向我講解自己所買係甚麼飲品), 終於出爐, 登.....登......登.....好熱好大杯原來"可可魔法" = "熱朱古力", 味道濃郁, 天氣凍, 就最啱!!
總之, 不是咖啡就可以

Other Info. : 朱古力味較重, 好比麥XX只得甜味!!!
2015-12-15
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
  • 可可魔法