2017-06-16 401 views
友人提議食呢間,因為想試辣湯底。喺group到,一呼百應,共8位女子一齊'十吓十吓'。好在有訂座,好多人等位。一坐低我地就選好湯底,之後就瘋狂點牛、豬、蜆⋯⋯之後四散去拎野飲、拎食物。基本上d牛、豬都係正路任食貨仔,都叫ok 啦。D蜆都比得好足,又夠鮮甜,所以我地都encore 咗2次。出面拎野真係乜都有,好多不同款嘅丸、有一包包嘅方便面、連生雞蛋都有、又有我好愛的魷魚加魷魚so, ⋯⋯⋯真係未見過有咁多可以拎又有鹵肉飯、好多不同嘅甜點、連醬汁都多選擇過人(有腐乳)、汽水、啤酒亦都任拎、連茶包都有,啱哂唔飲凍野嘅人、最後就好多不同的雪條。食物選擇多、地方有d迫、員工服務有d差(由其係拎肉出嚟嘅阿姐,佢好話我地叫咁多盤)但應該會再嚟食,因為食一次真係食唔哂咁多款食物

好在有訂座,好多人等位。

基本上d牛、豬都係正路任食貨仔,都叫ok 啦。
D蜆都比得好足,又夠鮮甜,所以我地都encore 咗2次。

但應該會再嚟食,因為食一次真係食唔哂咁多款食物
2017-06-05
$168 (Dinner)