2018-07-19 21 views
作為一間主打專買漢堡包既店,相信一定好出色,今日咁岩經過佐敦白加士街,見到人龍 就好奇望下排緊乜,見到係一間漢堡包店,就決定跟風一齊排隊買黎食下!漢堡包選擇十分多,差不多有成二十款既選擇,而我今次就食餐廳最受歡迎既黑松露炒蛋牛肉漢堡,成個包好巨型,一啖都咬唔哂,香滑既炒蛋已經完全覆蓋哂牛肉,好誇張!咬左一口,內裡又蕃茄生菜既配菜,牛肉漢堡一d都唔乾身,好juicy !牛肉漢堡既肉汁非常多,甚至滴到落我既手,所以大家食既時候要小心點 哈哈!薯條雖然唔係粗切 但都唔幼,最緊要係最夠香脆!係咁熱既天時我仲叫左杯 fuller’s frontier beer,啤酒唔會苦澀 陣陣既麥香係口腔遊走!一啖啤酒 一啖漢堡 爽!