今日小編同一位有人就嚟咗呢間餐廳度試下佢嘅部隊鍋,行過見到好似唔錯,價錢唔算平,但係都幾有韓國風味,所以一心試試佢👍🏿韓國菜嘅老規矩,前菜!呢三樣都幾好食,左邊係芽菜,中間係泡菜,右邊係薯仔,三樣嘅味道都唔錯。呢個就係部隊鍋,其實佢入面嘅用了非常簡單,相信大家都會知道,例如包括腸仔午餐肉,茄汁豆,豆腐,少量嘅肉片等等,其實如果以食物質素來講,韓國呢一啲嘅嘢食就真係冇乜食物質素可言,但係味道係唔錯嘅。最低起碼係食得飽 。但價錢方面,呢鍋野已經要$210 ,其實諗真啲,都真係幾貴😂而呢個鍋,有少少似打邊爐咁,咁所以點可以有冇個公仔麵呢,但係呢個公仔面又要再加$25先會有,所以再一次覺得,其實呢一間餐廳都幾貴。加埋個鍋,總數價錢係$235埋單,性價比其實一般,味道係唔錯,但係其實就冇乜食物質素可言,啲餐廳嘅服務其實亦都可作改善,因為當晚小編去食嘅時候,大約晚上8:30 ,餐廳入面亦都仲有三四枱客,雖然餐廳面積細,一眼睇晒,但係樓面就只有一個侍應,嗰個侍應亦都唔會主動幫客人加水同收走枱面嘅吉碟等等,所以希望餐廳亦都可以改善下呢個問題。