2023-05-15
富山麵家🍜特製雙拼蟹糕沾麵🦀🍜$98呢一個沾麵有驚喜,湯底用咗熟牛乳湯,口感非常豐盈厚滑,入口似液體double cream,但無油膩感!🤤🤤蟹糕好鮮咸香,撈埋個湯,會變成海鮮特濃牛乳湯😝😝沖繩豬軟骨香甜細軟,軟骨入口即溶,半肥日式叉燒油香肉嫩🐷大胃王拉麵激辛味噌湯底🐷🐷 $115五大塊半肥日式叉燒,真係大胃王都夠食🈵激辛味噌湯底可以叫大中小辣,我叫左小辣🌶️,非常易入口,有咸香之餘有少少辛辣,有層次之餘又唔會太刺激🉐熟芥末章魚🐙 $38呢一個章魚芥末小食,為濃味嘅拉麵帶嚟一點新鮮!🥗芥末味唔會太重,照顧到唔同人嘅胃口💓💓富山雞翼 (五隻)🐔$48富山雞翼醬油味濃郁,未食都聞到好香醬油味,雞翼炸到脆卜卜,加埋大量白芝麻,非常香口!💓波子汽水碳酸飲料 $18橙汁碳酸飲料 $18
特製雙拼蟹糕沾麵🦀🍜$98
大胃王拉麵激辛味噌湯底🐷🐷 $115