2020-09-05
之前限聚改到去9點,朋友即約happy Friday,咁拿拿聲搵個地方又有野食又有野飲,之後就搵左呢間vici bar,即book位,掂!兩條友到達後就睇下menu落單,朋友想叫hoegaarden點知無貨,我叫左個EDELWEISS,來到試左朋友話OK點多一杯,酒香果味濃易入口,對於少飲酒既我真唔錯,仲有咸爆谷(留意有收費,不是送),之後就落order叫野食叫左個黑松露薯條,即炸熱辣辣好味朋友話想食白汁海鮮意粉,來到以為好細份,其實都好大份,陣味都好好食,係我意料之外三重芝士pizza,餅底係薄身餅底,芝士好多,但可能太多芝士變左中間濕左少少,同唔夠燶咁,但味道ok.雜錦德國腸,有4款味道,全部都好食最終我地2條友都食唔曬,其實我叫多左,最後都拎返home整體野食同飲品都唔錯,只係時間太短,希望疫情盡快了結,營業時間可以正常返🙏🙏🙏。
叫左個黑松露薯條,即炸熱辣辣好味
雜錦德國腸,有4款味道,全部都好食
最終我地2條友都食唔曬,其實我叫多左,最後都拎返home