2017-08-05 738 views
今日專程同老公嚟Megabox 行吓,我未嚟到已經揀定要去呢間食Pizza, 因為佢地分店唔多,對上一次食已經係3年前嘅事。今日星期三但我哋保險D就打去book 定位,我哋book 6點,個接線生仲話只會留枱5分鐘。我心諗乜平日都咁多人嚟食?我哋準時去到,環境唔錯,可以揀坐出面or 𥚃面。我自己鍾意開揚D所以揀咗出面。其實一D都唔多人,啱唒鍾意靜靜地嘅我。個人認為太少雞肉,但太多青瓜,感覺清新,但青瓜搶唒其他材料嘅味。如果可以多D芝士就好喇!Ravioli 個餡好好食,汁亦好creamy 另外汽水可以無限添加嘅,不過D汽水冇乜汽,可能倒咗出嚟太耐
Greek

Portobello    Mushroom    Ravioli

Ravioli 個餡好好食,汁亦好creamy

另外汽水可以無限添加嘅,不過D汽水冇乜汽,可能倒咗出嚟太耐
2017-07-21
$140 (Dinner)