2014-06-26 293 views
今晚一大班人放工之後去咗佐敦嘅一間糖水鋪,唔知食邊間嫁,所以見到地方唔錯就行咗入去啦。甜在心~我地入到去叫咗我地嗰個都想食嘅楊枝甘露,而其中一個朋友叫咗楊枝甘露加芒果布甸!嗰楊枝甘露不過不失,唔會話有太重奶味,但係又唔太重嘅芒果味!不過都幾足料嫁,啖啖都係芒果肉,所以都唔會話好甜。而個芒果布丁,當然都係啖啖果肉啦,再加上凍冰冰嘅楊枝甘露係絕配。環境唔錯,入到去唔需要等,雖然係細細間,但都有大枱啱哂6-7個人嘅聚會。亦都有2個人嘅沙發位,好啱情侶去嫁!我同班朋友最中意嘅除咗甜品,係佢地啲座位!可能係番工企得耐,一坐咗上去,軟綿綿咁好舒服!

2014-06-03
$30 (Last Night Supper)
  • 楊枝甘露(加布甸)