2021-09-27 576 views
見好耐無食過「臻味」,咁岩放假係Megabox附近搵食又見到依間「臻味」既新分店「臻味冰室豬扒酸辣米線」就走左入去食。依間「臻味」既門面應該係咁多間分店入面最大間,啲位都幾闊落下,幾多卡位可以坐。雖然我去既時候係平日既兩點幾,以為應該無咩人食野,但唔知係咪附近都多寫字樓,竟然都差唔多full曬。食物方面,間野叫得豬扒酸辣米線就緊係要點豬扒,另外我本身中意點鮮牛肉所以就加埋鮮牛肉😋麵底方面,今次就揀左上海麵,唔洗另外加錢。好多人會覺得開左分店餐廳既水準好多時都會下降,但暫時覺得佢地仲keep到水準,豬扒仲係好香口,鮮牛肉都熟得岩岩好,食麵果時記住連埋湯食👍🏻 個人評分(滿分為5)味道:😉😉😉😉😉環境:😉😉😉😉員工友善度:😉😉😉😉CP值:😉😉😉😉😉

個人評分(滿分為5)
味道:😉😉😉😉😉
環境:😉😉😉😉
員工友善度:😉😉😉😉
CP值:😉😉😉😉😉
2021-09-24
$55 (Lunch)