成日聽身邊啲人講,去海底撈打邊爐好正, 服務勁好星期六終於有機會試到啦喺等位嘅時候,職員已經會攞啲生果小食招呼你值得一讚嘅係, 我哋8個人,但職員佢哋好好呀 ,安排咗我哋坐12人枱我哋叫咗麻辣湯底,豬骨湯底,同埋蕃茄湯底。 麻辣湯底非常震撼我哋嗌咗好多野食牛小排、羊肉、 鮮蝦、 毛肚、 手打牛丸魚蛋、 鴨血 、 拉麵 、鮮牛肉、豬腸、響鈴、皇帝菜、 萵筍 、竹筍、豆皮 、 薯粉 、蟹柳、魚皮餃, 其實仲叫咗好多嘢食不過唔太記得喇呢度啲服務真係好好㗎, 有專人幫你剝蝦, 攞生果、小食畀我哋。每位加15蚊可以任飲柑桔蜜、檸茶、豆漿。 我哋全部人都有加, 職員會不停幫我哋添飲佢哋仲會同我哋傾下偈好friendly。好耐冇試過去食飯有咁好嘅service。平均每人都係大約300蚊, 就有貴賓嘅享受餐廳仲會提供 圍裙、 眼鏡布、髮圈。 仲有啲膠袋袋住部電話。 非常貼心嘅服務另外仲有修甲服務不過我冇試到, 我朋友試過都話ok唔差的。我哋食咗幾個鐘佢都冇講我哋走, 係今時今日gei香港已經 是難得一見的。。
成日聽身邊啲人講,去海底撈打邊爐好正, 服務勁好

星期六終於有機會試到啦

喺等位嘅時候,職員已經會攞啲生果小食招呼你

我哋嗌咗好多野食

佢哋仲會同我哋傾下偈
好friendly。
好耐冇試過去食飯有咁好嘅service。
平均每人都係大約300蚊, 就有貴賓嘅享受

另外仲有修甲服務不過我冇試到, 我朋友試過都話ok唔差的。

2019-01-26
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$300 (Dinner)
  • 鮮蝦