2019-10-26 601 views
今日媽媽大人話好掛住烏卒卒壽司,所以下午就嚟食啦,記得對上一次係4定5年前既事,當時school food好多人排隊食,仲會限時90分鐘添,而家反而好少人食,可能係潮流唔興卦。下午入到去都係得3,4枱客,反而感覺唔多吸引🤷🏻‍♀️餐牌就4頁,主打都係食壽司,必食烏卒卒,但媽媽大人話好咸🤷🏻‍♀️另外,仲叫左花海鰻卷,同花郎卷,鰻魚少到呢,差d以為佢上錯添😒花郎卷好散,一夾就散晒仲叫左雞翼同炸豬扒,豬扒好難食,油味好重,肉質又唔得,雞翼都還可以,係生左少少,但辣味夠重既,都還接受到。另外,叫左卡邦尼年糕,份量少,而且醬汁太多,都可以食既,不過真係唔可以太期待🤷🏻‍♀️不過食物質素係差少少之後,但好開心佢係走塑!

下午入到去都係得3,4枱客,反而感覺唔多吸引🤷🏻‍♀️

不過食物質素係差少少之後,但好開心佢係走塑!

2019-10-26
$110 (Tea)
  • 烏卒卒