2021-04-11
Happy Friday😄🍷🍸🍹约了好友dinner🍴🍽朋友預早已book了枱👍好耐都沒有來樂富,已經變了好多,有好多唔同餐廳,地鐵一出不用3分鐘已經到了,夜晚餐廳外觀設計燈光非常吸睛😍好大個GOCHI😂一定睇到。我地一入到餐廳👍環境好大,有倆層,上層係用餐🍽🍴下層係Bar🍷🍸🍹依間餐廳老闆係日本人,所以有部份似簡约日本風格的裝潢🌺🍁我地見尚早,當然落下層飲杯cocktail吹吓水啦💦我朋友點了芫荽味cocktail🍸Bartender🧑都好用心調酒,我就叫Bartender隨心調較一杯開謂又唔甜既比我结果靚仔哥哥調較杯好菠蘿味又唔太甜👍仲有支肉桂條燒了一下好似支煙形狀咁😄影完相後我地就去返上層開餐🍴😂我地點了頭盤巴馬火腿芝士拼盤😋仲叫了兩杯红酒🍷🍷配頭盤有三種唔同芝士口味,朋友平時唔食芝士都覺得好味仲好夾红酒🍷😋👍另外再點了黃金海膽手工意粉😋野菌煙肉手拉pizza😋朋友話超级好味係海膽意粉👍Pizza太大了有八件🍕其實size係4人份量😂我地當然食唔哂要打包啦總括來講餐廳食物係有水準的😋👍價錢唔貴好合理👍侍應同Bartender都好有禮貌同好親切感😁🤗環境舒適👍下次一定會再约朋友來😍
我地點了頭盤巴馬火腿芝士拼盤😋仲叫了兩杯红酒🍷🍷配頭盤
總括來講餐廳食物係有水準的😋👍價錢唔貴好合理👍侍應同Bartender都好有禮貌同好親切感😁🤗環境舒適👍下次一定會再约朋友來😍👍