2023-09-27 683 views
今次約咗🐢🍯一齊係九龍城食好西我哋去咗一間木系裝修嘅居酒屋🍶日本象拔蚌刺身(原條)+ 日本象拔蚌膽炒蘆筍 $588呢度既原條象拔蚌竟然仲可以兩食,象拔蚌做刺身,然後用象拔蚌既膽嚟炒蘆筍食!先講象拔蚌刺身味道鮮甜,口感爽脆!而炒過既象拔蚌膽味道更濃郁,有d似食緊炒聖子既感覺😝蘆筍夠就脆嫩時令活蠔刺身(2隻) $196大大隻生蠔夠新鮮肥美,嫩滑Creamy我地另外仲叫左兩個午市定食每個Set都會跟餐附送海鮮味噌湯 & 前菜 & 可樂前菜係沙律🥗而呢個海鮮味噌湯超足料👍🏻除咗平時嘅豆腐同海帶之外,仲有蜆有蝦🦐Set G 伊比利亞豬配三文魚炒飯 $98伊比利亞豬係西班牙出產既黑毛豬,以橡果餵飼長大嘅伊比利亞豬🐽 肉味濃郁而且營養價值高,而粒粒分明嘅三文魚炒飯睇落好似得一碗好細碗咁,但其實好鬼足料😂Set D壽司盛 $168九宮格賣相好吸晴😍打卡一流📸有8款壽司,包括有三文魚、鰻魚、帶子、赤蝦、燒左口魚、磯煮鮑魚、油甘魚、赤身,每款都好新鮮好高質👍🏻我覺得最好食嘅係燒左口魚同赤蝦🤭輕輕燒過既左口魚油脂香味更出,赤蝦鮮甜彈牙
今次約咗🐢🍯一齊係九龍城食好西
我哋去咗一間木系裝修嘅居酒屋🍶

日本象拔蚌刺身(原條)+ 日本象拔蚌膽炒蘆筍 $588

時令活蠔刺身(2隻) $196
大大隻生蠔夠新鮮肥美,嫩滑Creamy

我地另外仲叫左兩個午市定食
每個Set都會跟餐附送海鮮味噌湯 & 前菜 & 可樂