2022-11-01
越南牛肉粉專門店 (九龍灣)好食度: 😋😋😋/5性價比: 😌😌😌😌/5回頭率: 🚶🏻🚶🏽🚶🏿🚶🏼/5價錢:HKD57,生牛肉河連可樂午餐食乜好?今次港男就揀咗食越南嘢啦。去到就揀最大路嘅生牛肉河,而嘢飲方面汽水同熱飲係唔洗加錢嘅,其他就睇吓飲乜,按不同嘅選擇而加錢啦,所以港男係揀咗可樂嘅,餐廳方面已經用緊紙紙管,睇嚟都開始緊準備日後嘅走塑政策喎。生牛河嚟到當然首先要浸返熟啲牛肉先啦,湯算夠熱嘅,味道都還可,不過可能因為辛香料落得夠多都唔定啊吓。份量感覺唔太多,好似唔洗幾耐港男已經清晒啲河粉咁,但味道係okay嘅。由於附近唔多越南嘢食,所以想食嘅話,呢間都係一個不錯選擇。———-//////————地址:九龍灣常悅道19號福康工業中心地下3B號舖電話:23850060~~~~~~~~~#堂食 #kongerguy #kongercouple #搵食 #情侶 #港侶 #couple #foodie #food #美食 #九龍灣美食 #九龍灣 #kowloonbay #kowloonbayfood #午餐 #lunch #lunchtime #越南菜 #越南牛肉粉專門店 #生牛肉湯河 #生牛
好食度: 😋😋😋/5
性價比: 😌😌😌😌/5
回頭率: 🚶🏻🚶🏽🚶🏿🚶🏼/5
價錢:HKD57,生牛肉河連可樂
由於附近唔多越南嘢食,所以想食嘅話,呢間都係一個不錯選擇。
———-//////————
地址:九龍灣常悅道19號福康工業中心地下3B號舖
電話:23850060
~~~~~~~~~
#堂食 #kongerguy #kongercouple #搵食 #情侶 #港侶 #couple #foodie #food #美食 #九龍灣美食 #九龍灣 #kowloonbay #kowloonbayfood #午餐 #lunch #lunchtime #越南菜 #越南牛肉粉專門店 #生牛肉湯河 #生牛肉河粉