2007-04-05
睇過呢度的食評,好似幾好食咁,就同女友去試下啦。點知遇著個班識變臉既侍應,所以呢度點都只黎一次,以後都唔會再去!事情係咁既,入到鋪仔,坐低好耐都唔比食牌同水,就問侍應拎啦,點知得到黑面對待,好似欠佢咁。之後選好食咩,想落單,舉高手叫人來,鋪仔細成咁,都唔知點解都係無人理。點知有幾個睇黎係熟客仔既坐低我地隔離桌,幾個黑面侍應即刻奴僕咁撲埋去招呼,有講有笑,人地落單佢地寫都寫唔切。終於到我地落單,想問下佢有無邊樣食物最推介,侍應又回復黑面,話你睇餐牌就ok啦。是但落左幾樣,隔離班熟客的食物黎哂,侍應仲幫佢盛湯!我同女友呢,等左超耐,人地熟客仔成桌食物差唔多食哂,我地先來一樣,仲要三樣食物隔好耐先耐,好似去飲咁。期間催食物,黑面侍應仲好唔耐煩咁答你,都唔知咩態度。食埋其實唔錯既,算中上質素,但有d咁既侍應,希望佢老闆都應該正視下,唔係遲早趕客,咁細間鋪頭仔,都唔知頂得幾耐。