2024-11-05 68 views
見到某apps 有優惠,貪小便宜嘅我,梗係唔放過佢。入座後行咗一圈睇吓有乜好嘢食,第一輪揀咗呢啲⋯⋯首先要講sorry , 我哋呢啲麻甩佬,唔係幾好意思揸住部手機係咁喺出面影啲食物,所以唔能夠將所有食物呈現喺各位眼前,只影我食的🙏,蟹腳麻麻哋,其他過得去,蟹腳啲肉「了」出嚟,每隻出得一半,好水下,食唔到好多肉,1round 夠。刺身幾好,雖然真係唔係好想食三文,但「佢」又幾有誠意~厚切到呢,咁酒店呢啲肯定新鮮,所以唔多講。跟著由左至右,羊𩣑,牛肉,蒸魚腩,牛舌。魚~長時間蒸住,一定鞋,牛舌最好,其他二樣普通。飛驒牛~一定要前圖所有料加一片「牛」,放入熱窩內,另上一隻温泉蛋,味道過得去,縱使片牛肉好食,但如果要加埋咁多嘢,食多一碗都幾「辛苦」。中場唔係休息,而係突然有人打「鑼」,原來有嘢派,我剛經過,當然唔蝕扺~排,原來派燉湯。你哋睇吓幾足料,呢個燉湯真係正,女友話唔要,我真係唔客氣,啪晒二盅,竟然成晚啲嘢,呢盅燉湯至係波~正!最尾梗係甜品同生果,甜品係好多選擇,但口感同味道我真係覺得一般,連雪糕都無驚喜。生果係得西瓜得,「西梅」真係差,又酸又爛。唔知係咪買一送一,啲選擇同質素,差小小。
見到某apps 有優惠,貪小便宜嘅我,梗係唔放過佢。
入座後行咗一圈睇吓有乜好嘢食,第一輪揀咗呢啲⋯⋯

生果係得西瓜得,「西梅」真係差,又酸又爛。
唔知係咪買一送一,啲選擇同質素,差小小。
但整體而言,以呢個價錢計還算可以。
回頭度:5/10

2024-11-04
$430 (Dinner)
  • 燉湯