2018-02-02
近排特別多人約食放題,可能因為諗食咩太困難。食得密自然要揀啲低價位放題。今次嘅組長好易去,一出站就係。未新年就開賭?去到先知呢排每兩個人去食就可以搖魚蝦蟹3次,兩粒相同就有獎,但你幾好手氣都好,只可以三份禮物揀一份。最勁嘅銅錢圍骰大派一千現金,promotion period咁長都唔係冇人中架!拎上手粒骰真係冇做假。我頭2次都落空,第三次終於成功,換到支清酒,仲可以拎走添。坐低即刻送火鍋,湯底味道唔錯。我哋仲加咗錢,可以叫極上menu。每一樣都好有水準。我哋每人食咗十幾隻珍寶帶子,三四隻蟹腳。極上menu質素明顯高幾班,所以我覺得加咗錢反而幫到我回本。普通menu嘅話牛肉類比較好食,牛味幾濃又唔會過老。熱食水準比較穩定,唯獨係天婦羅類調味唔夠。要注意嘅係用份計嘅款都比較大碟,要量力而為。最後讚讚呢度嘅服務,上菜快,唔漏單。而且都幾細心,換碟時機啱啱好,有幾次想搬火鍋爐頭/碟侍應都主動幫手。
未新年就開賭?去到先知呢排每兩個人去食就可以搖魚蝦蟹3次,兩粒相同就有獎,但你幾好手氣都好,只可以三份禮物揀一份。最勁嘅銅錢圍骰大派一千現金,promotion period咁長都唔係冇人中架! 拎上手粒骰真係冇做假。
我頭2次都落空,第三次終於成功,換到支清酒,仲可以拎走添。
坐低即刻送火鍋,湯底味道唔錯。
我哋仲加咗錢,可以叫極上menu。每一樣都好有水準。
要注意嘅係用份計嘅款都比較大碟,要量力而為。