2018-10-26 77 views
本身同朋友想黎試下呢到嘅片皮鴨,可惜去到先知原來要預訂😭睇見隔離枱食得好開心,不過唔緊要當今餐少啲肉健康啲。欖仁蟹肉桂花炒瑤柱睇相見到呢味餸覺得好吸引,黎到嘅賣相平凡,以為係炒芽菜,不過食落又好有驚喜,有蟹肉,芽菜,瑤柱,欖仁同脆春卷皮,好有層次感又好惹味,送飯一流!差啲俾佢個賣相呃左。🤤👍🏻推!香芒名門大蝦球香芒大蝦有六件炸蝦球配芒果醬,上碟好靚好精緻,咬落炸蝦依然好脆,蝦肉新鮮彈牙,芒果醬之外真係有香甜嘅芒果粒,幾夾幾好味😋 $148黎講,有六粒而且質素唔錯,都算抵食!豐衣足食翡翠苗最後嗌左呢道菜,湯底好清甜,翡翠苗好嫩咬落唔會有渣兩個人的晚餐,簡簡單單整體都唔錯!

欖仁蟹肉桂花炒瑤柱

香芒名門大蝦球

豐衣足食翡翠苗
最後嗌左呢道菜,湯底好清甜,翡翠苗好嫩咬落唔會有渣

兩個人的晚餐,簡簡單單整體都唔錯!