2022-04-29 51 views
同大學朋友好耐冇見,想慢慢食,傾吓計,update 下近況,蚊蚊豬已經第二次食,都仲係好好食,仲記得第一次嚟,印象好好🥰任食套餐價錢好平,二百幾蚊一位,有好多款湯底揀,今次有牛尾煲,牛尾份量多,平時食1份都已經過百,食完牛尾煲,我哋就叫咗個烤魚,烤魚之前我食四川麻辣味,辣得來幾過癮,今次見到新口味,有泡椒酸辣味,梗係試吓啦,湯底都真係唔錯,酸酸地辣辣地好開胃,咁啱朋友唔係特別食得辣,完全carry得到冇問題,烤魚烤得啱啱好,本身已經8成熟,跟住慢慢喺泡椒湯底煮熟嗦埋啲味,啖啖魚肉,又唔會鞋,食過返尋味。 另外放題每位都會送刺身同埋海鮮,刺身方面有三文魚八爪魚墨魚甜蝦鮑魚片,海鮮有鮑魚青口同埋蝦,都非常豐富,質素放題來講都算係唔錯,刺身仲可以任叫。另外佢哋新加左有麻辣燙,非常之有心思,同埋比食客感覺有好多好多選擇,我就叫咗毛肚串,牛王喉,兩樣都爽口,辣味十足,估唔到過嚟食烤魚,同埋打邊爐都可以試到麻辣燙。另外不得不提嘅係佢哋嘅牛肉選擇非常之多,安格斯牛肉,牛展,牛舌,本地手切牛肉,牛胸爽等等,咪住先以為得壹碟?唔係呀佢哋可以任叫任食,二百幾蚊真係非常之抵,食得好滿足質素仲要好高,一定會回

唔係呀佢哋可以任叫任食,二百幾蚊真係非常之抵,食得好滿足質素仲要好高,一定會回頭第三次🔥🔥🥰