2018-09-13
今日同朋友去咗熊貓酒店附近行街 未夠七點 行過呢間鋪頭已經見到有人龍😮 就好奇睇吓店外嘅餐牌 見到啲定食價錢幾合理 於是我地又排埋一份😂 大概排咗三十分鐘後就入咗座我地嗌咗一份小食唐揚豆腐餅😛 份豆腐只係八蚊咋 豆腐外脆內軟 幾好食 有啲似琵琶豆腐🥢 仲有兩個主餐 一份岩鹽牛扒定食 同一份海景丼定食🦐 岩鹽牛扒好嫩滑 海鮮好新鮮 一啲都唔腥 而每份定食都有一份中華沙律同一舊puff做甜品👍🏻 呢個價錢嚟講 質素都唔錯 定食嘅海帶三文魚頭湯 椰菜 同飯都可以去自助區度潷🍚 你鍾意潷幾多都得㗎 保證大家一定食到飽㗎 不過大家要留意返自己嘅食量 切忌拎得太多 浪費食物呀😗原來呢間餐廳係爭鮮集團㗎 都係主打速食 爭鮮就限時四十分鐘 呢間就有五十分鐘 如果想坐耐啲 傾吓計嘅 呢間就未必係個好選擇喇🤧