又到每星期我好期待既cafe day今次呢間係朋友搵既,我哋都好享受喺cafe休息談心既時刻佢位置唔算難搵,我搭叮叮落車行10分鐘左右就到,咁啱有最後一張空枱,幸運!仲要坐喺甜品櫃隔離,有好多期間限定既士多啤梨甜品,望到都好幸福🥳 今次因為主打食甜品,所以叫左一個正餐share,唔想試平時普通all day breakfast,所以叫左個Avocado Croque🥑,一件正常Strawberry cream cake同一件淡雪Strawberry Mille feuille Avocado Croque絕對有驚喜!牛油果加wasabi,再配埋溫泉蛋,估佢唔到係咁夾!仲有配埋薯蓉、沙律同南瓜湯,如果一個人食會超級飽🤣我杯Green tea latte都好濃,好味😋朋友杯Rose latte都好香滑,佢哋咖啡質素唔錯!之後重點甜品真心無敵!🍰Cream cake完全唔膩,蛋糕鬆軟,士多啤梨又夠甜,好好味😭而千層酥都好出色,Custard夠濃滑,淡雪士多啤梨會甜啲,但我個人覺得甜到有小小藥水味,反而鍾意正常士多啤梨多啲雖然佢嘅甜品唔平。。但真心好推介,而佢哋都會按當季當造水果,出期間限定
又到每星期我好期待既cafe day
今次呢間係朋友搵既,我哋都好享受喺cafe休息談心既時刻

雖然佢嘅甜品唔平。。但真心好推介,而佢哋都會按當季當造水果,出期間限定嘅甜品,每次都整到好靚
好期待下次再嚟!