2020-08-30
約左朋友食個晏,點知朋友可能係條街行得太耐,體溫唔合格🙈靚女侍應姐姐勁 Sweet 咁拎左杯凍水俾我朋友,等佢降下溫😘過左一陣,體溫回復正常,成功入座。唔係第一次幫襯架喇,不過就比較少午餐時間黎,就咁睇名,午餐款款都好吸引,多得靚女侍應姐姐好細心咁介紹個 Lunch Menu,最終揀左蕃茄蟹肉意大利麵,配左一個叫做Green既 Smoothie。個意大利麵黎到,個擺盤已經好賞心悅目,份量啱啱好,就算男仔都唔會唔夠食。啲蟹肉比我想像中多好多,$108真係超值。味道方面,調味剛剛好,一開始有啲驚會酸味太重,但蕃茄既酸味同鮮味調配得啱啱好。蕃茄意大利麵既顏色上搭配杯 Green Smoothie,增加左視覺享受。而杯 Green 好似由羽衣甘藍、蘋果,菠蘿等既水果打完,飲完覺得成個人都健康左😂不過,最重要既一點.....佢係黃既!所以一定 Encore 👍🏻
不過,最重要既一點.....
佢係黃既!所以一定 Encore 👍🏻