2024-09-24
餐廳好大,座位闊落,坐得舒服,就算多人都唔會特別迫,而且多人黎仲可以book房,夠哂私隱度呀。依家做緊優惠,只要follow店舖IG就可以送湯底,仲有6款選擇添。而且仲有麻辣鴨血同蜂巢豆腐任添呀。自助醬油區乾淨企理,仲有檸檬水添飲。湯底揀左冬陰功湯拼胡椒豬肚湯。冬陰功湯底唔會好辣,酸味唔錯,蜂巢豆腐吸哂冬陰功湯,超正。胡椒豬肚湯好足料,大大舊豬骨,男待應仲好細心,遞上飲管,方便食豬骨內嘅精髓。海鮮拼盤真心推介,有5種海鮮,擺盤精緻,又夠新鮮。蟶子好大隻,又鮮味鮑魚花,方便又易熟大蜆脹卜卜,肥美飽滿手打墨魚滑爽口彈牙,男待應仲主動幫忙放入火鍋,態度友善。珊瑚蚌半份份量啱啱好,爽口。餐廳除左主打火鍋外,仲有泰菜,叫了燒露荀串和燒雞皮串,味道唔錯,香脆可口 。但我地都相當飽了,還有很多其他款式泰菜,要留待下次再試了。不得不讚一下,男侍應態度友善細心,主動加湯換碟,服務一流,令今餐晚餐感到賓至如歸。
自助醬油區乾淨企理,仲有檸檬水添飲。
海鮮拼盤
真心推介,有5種海鮮,擺盤精緻,又夠新鮮。
蟶子好大隻,又鮮味
鮑魚花,方便又易熟
大蜆脹卜卜,肥美飽滿
手打墨魚滑
爽口彈牙,男待應仲主動幫忙放入火鍋,態度友善。
珊瑚蚌
半份份量啱啱好,爽口。