2011-01-04
新一年, 新嘅開始, 11點到達西貢享受吓陽光與早餐。雖然食評唔多, 但係大家都讚, 所以就嚟試一試。餐廳好細, 我哋揀咗坐外面, 雖然只望到樓房, 但係可以享受吓陽光!望住menu三心兩意, 唔知叫Classic定係Grand嘅English breakfast好,因為只得Grand先有hash browns, 但係老闆好好人, 畀我哋轉半片多士做hash browns, 所以最後就叫咗兩個Classic嘞!雖然要$58一份, 但係真係好多嘢食:厚多士 - 厚嘅brown bread, 烘得好脆, 連埋太陽蛋同茄汁豆食一流!腸 - 唔係一般嘅腸仔, 個皮有少少脆, 好好味!太陽蛋 - 有蛋黃汁流出嚟, 點吓麵包食, Perfect 呀!煙肉 - 煎得有少少硬, 但係夾埋蛋一齊食都ok!蕃茄 - 好太塊, 好鮮甜!茄汁豆 - 好耐冇食, 同多士好夾!薯餅 - 熱辣辣, 好脆! 正!食完之後, 再嘆杯House coffee, 感覺好滿足!食物好味之外, 老闆又好友善, 值得加許! 有機會試吓佢個晚餐!
雖然食評唔多, 但係大家都讚, 所以就嚟試一試。
雖然要$58一份, 但係真係好多嘢食:
腸 - 唔係一般嘅腸仔, 個皮有少少脆, 好好味!
煙肉 - 煎得有少少硬, 但係夾埋蛋一齊食都ok!
蕃茄 - 好太塊, 好鮮甜!
茄汁豆 - 好耐冇食, 同多士好夾!
薯餅 - 熱辣辣, 好脆! 正!
食完之後, 再嘆杯House coffee, 感覺好滿足!