2010-03-17 6 views
今日同女朋友黎今晚飯,因為Ciao係任點任食既意大利餐廳,比較少見,所以決定試一試餐廳既裝飾幾舒服,唔會太grand,食很好自在,侍應生收碟速度好快,態度積極,主動,有禮貌,唔錯唔錯食物方面就正常水準,芝士條好脆,芝士可以拉到好長,好玩又好味,什菜燙夠香夠清,唔係味精水,野菌什菜沙律跟黑醋汁都ok,但野菌唔夠味,黑松露菌汁燴闊蛋面值得推介,黑松露菌汁夠creamy,淡淡既黑菌味,三文魚蕃茄天使麵蕃茄味濃,三文魚香夾滑,唔錯,而野菌燴意大利飯就太濕,唔夠野菌味,有少少失望,Tiramisu的手指餅太多,cream少了點,咖啡味夠,on top的不是谷古粉而是朱古力粉,我自己比較鐘意谷古粉多d,食物份量唔大,客人可以試到更多種食物,細心既安排有空既話我都會再去,因為pasta非常有水準
食物份量唔大,客人可以試到更多種食物,細心既安排
有空既話我都會再去,因為pasta非常有水準
2010-03-16
$190 (Dinner)
  • 黑松露菌汁燴闊蛋面
  • 三文魚蕃茄汁燴天使麵