2021-09-12 44 views
呢間野久仰大名,但我就拖到過左幾年先幫襯🙆🏻‍♀️熊小編我都算係一個outdate既foodie🤣🤣 食呢間野絕對係會倒曬d野出黎🍣我邊食邊跌,好彩有隻碟係到裝住先姐🤣如果唔係浪費左我會好傷心💔 .#四重火山盛丼 $298我就鐘意夠多款,所以我嗌左由赤身x甜蝦x劍魚腩x帆立貝x紋甲魷魚混合而成既拖羅茸👍🏻隔離仲有鮮松葉蟹肉+海膽+三文魚子😍😍一次過食到幾樣真係好爽🤣🤣本身望落個飯量好少,但食食下估唔到又ok喎🥳.#三段重大極上丼 $398呢款名符其實係富貴丼🍣選用大拖羅及日本海膽,D油脂多到呢⋯好誇張!真係入口即溶,又超香魚油味,其實個價錢都反映左成件事😆而且有對比係真係食得出呢款海膽比起岩岩果款係完全唔同風味🤫呢款係更加濃厚,唔知岩岩果款係咪都係日本黎既呢~🇯🇵呢個丼同人share少少餸仲可以分享滋味😋冇咁易漏呀嘛😘.另外佢個味噌湯都超足料呀!呢個真係抵讚,啖啖餸冇hea交貨🤘🏻
#四重火山盛丼 $298
#三段重大極上丼 $398