最近我去咗一間新開嘅人氣串燒餐廳真係好正😻食物新鮮又有咁多選擇😆每一串串燒都烤得好香脆 特別係佢哋嘅牛肉串 滑溜又多汁🥰環境方面都幾舒服 燈光柔和適合聚餐 唯一要提嘅係人多要等位但絕對值得 下次一定會再去試多啲其他串燒🥰❤️==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌食串燒最開心就係任君選擇🤗想食就叫🤭不知不覺就嗌咗咁多嘢見到個清單都嚇咗一跳😂💯✨糖不甩燒湯圓💯✨黑糖燒菠蘿💯✨香草蒜蓉包💯✨孜然燒西蘭花苗💯✨川燒蒜蓉茄子💯✨明太子淮山燒💯✨鹽燒淮山💯✨鹽燒芥蘭頭💯✨麻辣翠玉瓜💯✨柑桔咸蛋黃卷💯✨涼伴藤椒魚皮💯✨桂花蜜糖本地蕃茄💯✨欖角蒜蓉粉絲燒蟶子💯✨麻辣墨魚鬚💯✨椒鹽燒多春魚💯✨鹽燒豚肉無花果卷💯✨韓式燒惹味牛肋肉💯✨鹽燒和牛牛小排💯✨鹽燒A4宮崎和牛💯✨熱百香果柚子蜜

𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌

💯✨糖不甩燒湯圓