2025-02-20
一直想試呢間新開的手工薄餅店,每次都見到師傅喺度整餅,好吸睛。今晚仲要試左,即叫即焗,真係好正😍👍🏻✨ 招牌食肉獸手工薄餅 ✨ $125如你同我一樣係一等一食肉獸😂呢個薄餅就啱晒你。首先,用料十足❗️入邊有意大利辣香腸、肉丸、雞肉粒等配料,肉香四溢,口感豐富。還搭配紅辣椒泡菜及墨西哥辣椒,食起嚟香辣惹味😍餅底厚度適中及香脆,芝士量十足,拉絲效果一流,我屋企人食到舔舔脷😋✨ 煙肉芝士和牛漢堡✨$85大個且賣相吸引🤩和牛漢堡扒多汁扯啖啖肉,煙肉煎得金黃香脆,配上濃郁的芝士,新鮮蔬菜及鬆軟的漢堡包,口感層次分明,每一啖都令人好滿足。✨ 西班牙朱古力吉拿棒✨$42甜品非常多樣,估唔到有我最愛嘅西班牙甜品💖。吉拿棒炸得外脆內軟的,一啖下去,流心的朱古力醬非常濃郁,甜而不膩,是完美的飯後甜品。✨ 即製甜甜圈✨$50甜甜圈即叫即製,熱辣辣勁好食。外皮酥脆,內裡鬆軟,選了雜莓及朱古力味。雜莓味酸甜清新,朱古力味濃郁香滑,兩款口味各有特色,值得一試。好多食物都係即叫即做,質素好高且份量十足,絕對值得支持🙌🏻🙌🏻🙌🏻想睇更多介紹,馬上Follow我啦😁。 #big_big_foodie #big_big_f
招牌食肉獸手工薄餅
✨ 招牌食肉獸手工薄餅 ✨ $125
煙肉芝士和牛漢堡
✨ 煙肉芝士和牛漢堡✨$85
西班牙朱古力吉拿棒
✨ 西班牙朱古力吉拿棒✨$42
即製甜甜圈
✨ 即製甜甜圈✨$50
#big_big_foodie #big_big_foodie食勻元朗