2022-03-26 176 views
好耐無去過 ❥⧽𝐇𝐞𝐲 𝐒𝐨 𝐍𝐮𝐭𝐬 ❥⧽ 喇, 記得剛剛開店嘅時候掀起咗熱潮, 好多人都嚟朝聖, 今日再去嘅感覺同之前相近, 坐喺窗邊位依然有種寧靜舒適嘅感覺, 不過只有60 分鐘用餐時間真係有少少趕。𓊈自家製蒜香川醬大蝦炒意粉𓊉蒜香川醬好特別, 有少少辣辣地, 充滿川菜嘅風味, 大蝦好爽口, 而意粉做到掛汁, 好好味。𓊈黑啤自家製煙燻豬腩肉意大利飯𓊉熱辣辣炸炸聲咁上碟好吸引, 本來以為只係少少酒味, 結果黑啤味太重, 個人唔係幾鐘意個味, 而且成個飯太多汁, 感覺有d 膩。𓊈窩夫配以焦糖香蕉及香草雪糕𓊉即叫即整, 所以要等一陣子, 不過賣相好靚呀, 窩夫脆卜卜, 配埋雪糕一齊食, 味道層次好豐富。✧✧ 食物屬於中規中矩, 如果可以有多少少用餐時間就會無咁趕急, 舒適d。

𓊈自家製蒜香川醬大蝦炒意粉𓊉

𓊈黑啤自家製煙燻豬腩肉意大利飯𓊉

𓊈窩夫配以焦糖香蕉及香草雪糕𓊉

自家製蒜香川醬大蝦炒意粉
黑啤自家製煙燻豬腩肉意大利飯
窩夫配以焦糖香蕉及香草雪糕
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$190 (Lunch)
自家製蒜香川醬大蝦炒意粉
窩夫配以焦糖香蕉及香草雪糕