2021-06-18 214 views
週四放工嚟到 時代廣場見到一間 裝修清新面都幾大嘅韓國餐廳 八點鐘已經坐滿人喇 見到裝修咁靚我都好想入去試下店員 好好禮貌咁招呼我入去 詳細咁同我簡介有咩食 真係冇失望喎服務同食物都好有水準裝修仲好新淨好靚添同朋友點咗兩杯嘢飲都係好少女feel嘅 一杯係玫瑰紅桑子沙冰 另一杯係士多啤梨紅桑子梳打 價錢唔係好貴不過打卡一流呀真係好靚嘢食方面都真係抵食夾大件食咗個 韓式炸雞 嗰張真係冇得頂呀甜甜地真係好易入口韓式豬手沙律就好特別 好好味 另外唔少得嘅就係個蛋包飯鰻魚飯啦個 雞蛋 真係好滑 店員會喺你面前解開個蛋 真係好 特別呀 回頭率極高 下個禮拜應該會再去

鰻魚蛋包飯

韓式豬手沙律