2019-01-28 39 views
早排大熱既髒髒包殺到入香港,今次Share Le Pain揀係元朗開,一邊賣包一邊賣返台式飲品,呢幾日經過都見到幾多人排隊🌚今次就揀黎介紹啦.髒髒之胖即係朱古力髒髒包啦,個表皮係脆皮,用左70%比利時朱古力整,內裡都幾鬆軟,有忌廉芝士同松露朱古力,阿爸食完都話真係好髒髒😂 唔可以係街食.爆醬珍珠軟歐咩都要加珍珠,呢個包擺左隔夜第二朝早餐食,但依然keep到鬆軟,唔會硬化左咬唔到,吉士醬都幾多,但珍珠比較黏口,可以彈牙返少少,同埋數量都可以多幾粒😂.全麥鬆餅呢個正,鬆餅口感實在啲,全麥又健康,就算細細個都夠飽,仲要只要$8咋!另外有個抹茶味可試!.珍珠鮮奶茶包就gimmick啦,sharetea既飲品不嬲都飲開,今次揀左珍珠鮮奶茶,奶味茶味分怖都ok,有pat cream令到有啲creamy既感覺,飲落都ok🤔.鮮醇芋頭奶有芋頭蓉令口感更豐富,個芋頭味有啲似雀巢芋頭味雪糕🤣 如果再多啲芋頭就好.包同飲品質素就見人見智啦,不過呢到既員工超好態度同服務,令顧客既感覺都好好🥰.店名:微酵烘焙地址:元朗青山公路元朗段249-251號元朗廣場2樓235-236舖

髒髒之胖

爆醬珍珠軟歐