2020-01-15 119 views
呢間韓式炸雞店朋友之前食過話好味,約埋我再去食多次!一入餐廳侍應妹妹就好親切咁招呼我地,安排入座時仲問我地想坐邊,服務態度一流,我地揀左靠窗梳化位,舒舒服服咁開始睇餐牌!我地好快決定食餐廳全新推出的太陽芝士雞鍋($228),炸雞+焗雞有4款口味加埋12件,可以試多d唔同味又有芝士窩,食呢個set仲有飲品買一送一優惠,我地同樣揀左蘋果雞尾酒($78)!聽住K pop music好快就有野飲,蘋果雞尾酒係Apple cider加西柚梳打,幾好飲,勝在冇加好多冰但都夠凍,而且好大杯,岩晒食炸雞易口乾唔會好快就飲晒!買一送一好抵!然後芝士雞窩到了!同餐牌張相一模一樣架,侍應教我地等芝士溶就食得,共有四款無骨雞口味,韓式炸雞好香脆,炸到鬆脆的雞皮沾上芝士真係好難抗拒;而我最喜歡炭燒煙燻焗雞,煙燻味好香之餘又食到雞肉的鮮甜味。無論炸/焗雞肉都好滑,又保留到肉汁,唔會好乾同鞋。餐廳裡面裝左幾部電視都播緊K POP,睇住韓國女團MV,飲野食炸雞,食得好爽的一餐!最近餐廳做緊 *晚上8點半後78折* 優惠,有興趣可以留意下啊!